A inceput sesiunea de admitere la specializarea de master Sisteme Electrice Avansate

Specializarea de Sisteme Electrice Avansate (SEA) este un program de studii masterale deschis tuturor deținătorilor unei diplome de licență, interesați să se perfecționeze în domeniul sistemelor electrice.

Programul și-a început activitatea în anul 2009 și a produs un număr de aproximativ 200 specialiști. Majoritatea sunt în prezent angajați în departamentele de proiectare, implementare și testare a sistemelor electrice din cadrul unor companii de renume ce activează în domenii precum: automotive, instalații electrice de joasă și medie tensiune, automatizări industriale, etc.
Începând cu anul 2019, programul a fost reorganizat în conformitate cu cerințe companiilor de top din domeniu, prin analiza pieței muncii și prin consultarea directă cu specialiștii implicați atât în partea de management cât și în cea de producție, pentru a oferi disciplinelor predate o latură practică sporită.

Planul de învățământ este conceput și structurat în așa fel încât să ofere un parcurs ușor, dar incitant, care face trecerea de la nivelul specializării de licență la nivelul absolventului de master capabil să se integreze într-o companie de profil în care să își valorifice pe deplin cunoștințele și abilitățile dobândite, într-un mod competitiv și creativ.

Pentru inscriere sunteti invitati sa accesati https://ieeia.tuiasi.ro/admitere/admitere-master/